Back to homepage

Etiketë "Regjistrimet"

Regjistrimi: Prej moshës së tretë gratë jetojnë më gjatë se burrat

Regjistrimi: Prej moshës së tretë gratë jetojnë më gjatë se burrat

Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, 2021 – grupi i parë i të dhënave, tregon që tek pjesëtarët e moshës së tretë, janë gratë që jetojnë më shumë se burrat, njofton Flaka. Kështu

Read Full Article