Back to homepage

Tag "Regjistrimi i popullisë"

Në Mars pritet shpallja e rezultateve nga regjistrimi i popullsisë!

Në Mars pritet shpallja e rezultateve nga regjistrimi i popullsisë!

Në muajin mars do të publikohen rezultatet nga regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Maqedoni të Veriut. Enti i Statistikave është duke kryqëzuar të dhënat nga regjistrimi me gjendjen faktike në institucionet tjera. Zëvendësdrejtori Ilmi Selami thotë se si

Read Full Article