Back to homepage

Etiketë "Remetulla Kuçi"

PDSH: Remetulla Kuçi emërohet drejtor

PDSH: Remetulla Kuçi emërohet drejtor

Remetulla Kuçi nga PDSH-ja do të jetë Drejtor i Bibliotekës Nacionale dhe Universitare të Maqedonisë së Veriut. Me këtë emërim PDSH-ja tregon avancimet që bëhen brenda partisë e që ditëve në vijim po pritet të merr edhe shumë poste tjera

Read Full Article