Back to homepage

Etiketë "Reporterët pa kufij"

Maqedonia e Veriut në vendin e 57-të për nga liria e mediave për vitin 2022

Maqedonia e Veriut në vendin e 57-të për nga liria e mediave për vitin 2022

Organizata Gazetarët pa Kufij, në Treguesin Botëror të Lirisë së Shtypit, radhiti Maqedoninë e Veriut në vendin e 57-të, ndërsa Shqipërinë dhe Kosovën në mesin e vendeve problematike. Por, sipas treguesit që u publikua sot, Shqipëria ka shënuar rënie, ndërsa

Read Full Article