Back to homepage

Etiketë "Repost"

Më shumë se 2000 shkencëtarë rus me një letër të hapur protestuan kundër pushtimit të Ukrainës

Më shumë se 2000 shkencëtarë rus me një letër të hapur protestuan kundër pushtimit të Ukrainës

Aksioni ushtarak, sipas komunitetit intelektual rus, çon në izolimin ndërkombëtar të Rusisë, diçka që do të dëmtojë drejtpërdrejt vendin, sepse “kërkimet shkencore janë të paimagjinueshme pa bashkëpunim të plotë me kolegët e vendeve të tjera, dhe izolimi i Rusisë nga

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që Zelenski ka ikur nga Ukraina në Londër

Nuk është e vërtetë që Zelenski ka ikur nga Ukraina në Londër

Repost: Feb 28, 2022 Recensojmë një postim në Facebook në të cilin është shpërndarë një lajm nga portali “MKD Pres”, në të cilin thuhet se presidenti ukrainas Volodimir Zelenski, nuk ndodhet në Ukrainë. Në titullin e lajmit thuhet: Kur presidenti është komedian, vendi zakonisht do

Read Full Article
Aeroplanë të forcave ajrore të Maqedonisë nuk kanë fluturuar mbi Ambasadën ruse në Shkup

Aeroplanë të forcave ajrore të Maqedonisë nuk kanë fluturuar mbi Ambasadën ruse në Shkup

Forcat ajrore e Maqedonisë së Veriut në radhët e tyre nuk kanë avionë që janë në gjendje fluturimi, që të mund të fluturojnë. Në faqen zyrtare të Ushtrisë thuhet se „njësia përbëhet nga dy avionë të tipit An-2 dhe Zlin

Read Full Article
Zelenski nuk i urdhëroi trupat ukrainase të “shkatërrojnë gjithçka që u del përpara”

Zelenski nuk i urdhëroi trupat ukrainase të “shkatërrojnë gjithçka që u del përpara”

Repost: Feb 28, 2022 Disa nga titujt në media ku pretendohet se presidenti ukrainas Zelenski ka thënë “shkatërroni gjithçka që ju del përpara” janë të pasaktë, gjegjësisht është diçka që Zelenski nuk e ka thënë në fjalimin e tij. Pasi

Read Full Article
Putini nuk е përmendi aspak Pendarovskin dhe Vuçiqin në fjalimin e tij

Putini nuk е përmendi aspak Pendarovskin dhe Vuçiqin në fjalimin e tij

„Vërtetmatësi” analizoi fjalimin e presidentit rus, Vlladimir Putin të datës 24 shkurt të vitit 2022, të publikuar në faqen zyrtare të Kremlinit, dhe në të në asnjë kontekst ai nuk e përmend presidentin e Maqedonisë së Veriut dhe atë të

Read Full Article