Back to homepage

Etiketë "Repost"

Kjo video nuk është nga pushtimi rus në Ukrainë, por para dy vitesh!

Kjo video nuk është nga pushtimi rus në Ukrainë, por para dy vitesh!

Sipas Reuters, videoja lidhet në mënyrë të rreme me krizën në Ukrainë dhe është pjesë e një shfaqje ajrore ruse nga viti 2020. Pushtimi rus i Ukrainës shkaktoi një ortek videosh në rrjetet sociale, por në mesin e këtyre videove

Read Full Article
Kundërspin: Jakimovski spinon kur thotë se lufta mes Rusisë dhe Ukrainës po ndodh për shkak të presidentit ukrainas „komedian”

Kundërspin: Jakimovski spinon kur thotë se lufta mes Rusisë dhe Ukrainës po ndodh për shkak të presidentit ukrainas „komedian”

Arsyet për luftën mes Rusisë dhe Ukrainës, e cila filloi me invazion dhe sulm të gjërë luftarak nga ana e ushtrisë ruse mbi territorin e të gjithë vendit, janë të shumta dhe të ndërlikuara, ndërsa deklaratat e Stevçe Jakimovskit, lider

Read Full Article
Është propagandë ruse se shtetet e Balkanit Perëndimor kanë dërguar “mercenarë” për të luftuar në Ukrainë

Është propagandë ruse se shtetet e Balkanit Perëndimor kanë dërguar “mercenarë” për të luftuar në Ukrainë

Përmes një titulli tendencioz dhe sensacionalist, një portal në „Fejsbuk” dezinformon masën se shumë shtetas kosovarë janë mobilizuar për ti dalë në mbrojtje Ukrainës në lidhje me ngjarjet e fundit në raport me Rusinë. Kjo përveç që nuk është e vërtetë, kosovarët e

Read Full Article
Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Kundërspin: Rusia ndërhyn në punët e brendshme të Ukrainës, pavarësisht pretendimeve të Bazdnikin

Ambasadori i Rusisë në vend, Sergei Bazdnikin, thotë se prioriteti i Rusisë nuk është konfrontimi, por sigurimi i sigurisë dhe kushteve për një zhvillim paqësor dhe të begatë të vendit në kushte paqësore. Por faktet thonë të kundërtën – Rusia

Read Full Article
Kriza në Ukrainë: Verifikimi i fakteve të fjalimit të Vladimir Putinit

Kriza në Ukrainë: Verifikimi i fakteve të fjalimit të Vladimir Putinit

Presidenti rus, Vladimir Putin ka urdhëruar dërgimin e trupave në dy rajonet e kontrolluara nga rebelët në Ukrainën lindore, pasi i njohi ato si shtete të pavarura. Në një fjalim të gjatë televiziv natën vonë nga Kremlini, Putini u përpoq

Read Full Article