Back to homepage

Etiketë "Resnjë"

Konfiskohet mbi 1.5 tonë drogë në Strumicë dhe Resnjë

Konfiskohet mbi 1.5 tonë drogë në Strumicë dhe Resnjë

Alsat jo zyrtarisht mëson se policia në aksionet e mbrëmshme ka sekuestruar mbi 1.5 tonë drogë të llojit marijuhanë. Pjesa më e madhe e saj është gjetur në qytetin e Strumicës, ndërsa një sasi është kapur edhe në Resnjë. Gjatë

Read Full Article