Back to homepage

Etiketë "ResPublica"

Si duket jeta e një mësuesi në Maqedoni?

Si duket jeta e një mësuesi në Maqedoni?

Duke marrë parasysh se në opinion qarkullojnë zëra të ndryshëm për grevën e mësuesve, publikohen tekste degraduese dhe publiku përgjithësisht ka një qëndrim negativ ndaj mësuesve, andaj duhet sqaruar se cilat janë përgjegjësitë e mësuesve dhe njëherësh të thyhen këto

Read Full Article