Back to homepage

Etiketë "Riçard Kremer"

Kremer: Në plan afatgjatë, pranimi i propozimit francez do të jetë në dobi të qytetarëve të RMV-së

Kremer: Në plan afatgjatë, pranimi i propozimit francez do të jetë në dobi të qytetarëve të RMV-së

Kundërshtimet për pranimin e propozimit francez janë për shkak të emocioneve të shtuara për momentin. Por në plan afatgjatë, mendoj se të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut do ta vlerësojnë anëtarësimin në BE dhe NATO, që është një trajektore

Read Full Article