Back to homepage

Etiketë "Rina Ajdari"

Deputetja Ajdari: Maqedonia e Veriut ka konfirmuar angazhimin strategjik ndaj BE-së

Deputetja Ajdari: Maqedonia e Veriut ka konfirmuar angazhimin strategjik ndaj BE-së Updated

Vendi  ynë është shëndëruar në një partner të besueshëm për Bashkimin Evropian duke iniciuar reforma të qëndrueshme por edhe për faktin se shumë vende të Unionit,  që nga fillimi i krizës financiare dhe asaj të migracionit, u ndërgjegjësuan për rëndësinë gjeopolitike të Maqedonisë së

Read Full Article
Intervistë me deputeten, Rina Ajdari: Deputetet femra për shumë çështje arrijnë ti tejkalojnë ngjyrimet politike

Intervistë me deputeten, Rina Ajdari: Deputetet femra për shumë çështje arrijnë ti tejkalojnë ngjyrimet politike

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, me rastin e festave të fundvitit, deputetja e BDI, Rina Ajdari flet për aktualitetin politik, profesionin, postin e deputetes dhe të drejtat e grave. “Në Kuvend deputetet femra për shumë çështje arrijnë ti

Read Full Article