Back to homepage

Etiketë "Rishikimi i buxhetit"

Qeveria miratoi rishikimin e buxhetit: Paga dhe pensione më të larta

Qeveria miratoi rishikimin e buxhetit: Paga dhe pensione më të larta

Edhe 76 milionë euro mjete të tjera shtesë në rast se nevojiten masa të reja për mbrojtjen e standardit të qytetarëve dhe përkrahjen e kompanive, 52 milionë euro mjete shtesë për bujqit, rritje të pensioneve dhe pagave për mësimdhënësit, si

Read Full Article