Back to homepage

Etiketë "Rita Lipa"

Motra e Duas ka nisur të bëjë emër si modele

Motra e Duas ka nisur të bëjë emër si modele Updated

Familja e Dua Lipës është e pasur me talent. Përveç këngëtares që është ndër yjet më të mëdha të muzikës, aktualisht është duke shkëlqyer edhe motra e saj. Ylli botëror ka një motrën 21 vjeçare Rina dhe vëllanë 16 vjeçar

Read Full Article