Back to homepage

Etiketë "Rritja e çmimit të drithërave"

Ndikimi i luftës në Ukrainë në rritjen e çmimit të drithërave

Ndikimi i luftës në Ukrainë në rritjen e çmimit të drithërave Updated

Ndërsa fermerët amerikanë mbjellin kulturat bujqësore këtë vit, çmimet e drithërave si misri dhe soja janë afër niveleve rekord. Çmimet e larta kanë rritur koston si për fermerët ashtu edhe për konsumatorët. Ndërsa mbjell misër dhe sojë në arat e

Read Full Article