Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Rrufeja"

Rrufeja dogji katër shtëpi në Maqedoninë e Veriut!

Rrufeja dogji katër shtëpi në Maqedoninë e Veriut!

Një goditje nga rrufeja mbrëmë rreth mesnatës dogji katër shtëpi në Prilep në rrugën “Kuzman Shapkarev”. Nuk ka të lënduar, shtatë banorë të Prilepit u shpëtuan, por u shqetësuan dhe tronditën sepse mbetën pa kulm mbi kokë. Njësiti zjarrfikës i

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare