Back to homepage

Etiketë "Sanja Lukarevska"

Parashihet rritja e limitit për rimbursim të TVSH

Parashihet rritja e limitit për rimbursim të TVSH

Me ribalancimin parashikuam 76 milionë euro për masa të reja kundër krizës, ndihmë për qytetarët dhe kompanitë për të ulur pasojat e krizës globale energjetike, por ka edhe masa të tjera që mbeten për t’u zbatuar dhe që janë mbështetje

Read Full Article
Lukarevska thirrje kompanive që të mbështesin sportin

Lukarevska thirrje kompanive që të mbështesin sportin

Drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP), Sanja Lukarevska dhe drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport (ARS), Naumçe Mojsovski, u bënë thirrje kompanive që këtë vit t’i mbështesin subjektet sportive përmes realizimit të vauçerëve sportiv. Në këmbim ata

Read Full Article