Back to homepage

Tag "Sanksionet"

Sanksionet shkaktojnë uljen drastike të Rublës ruse

Sanksionet shkaktojnë uljen drastike të Rublës ruse

Rusia ka një rezervë prej 630 miliardë Dollarë të grumbulluara nga rritja e çmimeve të naftës dhe gazit. Por duke qenë se këto para ruhen në valuta të ndryshme si Dollarë, Euro, Stërlina si dhe ar, një sanksion i Perëndimit

Read Full Article