Back to homepage

Etiketë "Sasha Ivanovski"

20 vite BDI, Ivanovski: Mos të ishte BDI, ndoshta “varka” jonë do të ishte drejtuar kah Moska

20 vite BDI, Ivanovski: Mos të ishte BDI, ndoshta “varka” jonë do të ishte drejtuar kah Moska

Gazetari Sasha Ivanovski, ka vlerësuar 20 vjetorin e themelimit dhe funksionimit të Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI. Sipas tij, BDI e mban të drejtuar “varkën” tonë të shtetit nga Uashingtoni dhe Brukseli dhe po mos të ishte BDI ndoshta

Read Full Article