Back to homepage

Etiketë "SASHK"

SASHK-u kërkon që Qeveria të gjej zgjidhje për krizën energjetike nëpër shkolla

SASHK-u kërkon që Qeveria të gjej zgjidhje për krizën energjetike nëpër shkolla

Sindikata për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) ka reaguar duke thënë se Qeveria dhe Bashkësia e Njësive të Vetëqeverisjes Lokale (BNJVL) duhet së bashku të gjejnë zgjidhje të pranueshme për tejkalimin ose zbutjen e krizës energjetike në shkolla. “Mësimdhënia nga

Read Full Article
Sot “Dita D” për marrëveshjen mes MASH dhe  SASHK

Sot “Dita D” për marrëveshjen mes MASH dhe SASHK

Gjatë ditës së sotme pritet të”, përmbyllet Marrëveshja paqësore mes Ministrisë së Arsimit dhe SASHK-ut e cila duhet të jetë vendimtare nëse greva do të riaktivizohet ose jo, shkruan Alsat. Ministri i Arsimit, Jeton Shaqiri një ditë më pare tha

Read Full Article
SASHK dhe MASH nuk arritën marrëveshje, negociatat vazhdojnë edhe për dhjetë ditë

SASHK dhe MASH nuk arritën marrëveshje, negociatat vazhdojnë edhe për dhjetë ditë

Sot është mbajtur takimi i fundit në mes të Sindikatës së Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për harmonizimin e pagave në arsim. Në takim u konstatua se të dyja palët e mosmarrëveshjes

Read Full Article
Sot takimi i fundit në mes SASHK dhe MASH

Sot takimi i fundit në mes SASHK dhe MASH

Sot do të mbahet takimi i fundit ndërmjet Sindikatës për Arsim, Shkencë dhe Kulturës dhe Ministrisë së Arsimit. Lajmin e ka bërë të ditur kreu i sindikatës, Jakim Nedellkov përmes rrjeteve sociale. “Sot në ora 18:00 do të mbahet takimi

Read Full Article
Sot vazhdojnë bisedimet për pagat e mësimdhënësve

Sot vazhdojnë bisedimet për pagat e mësimdhënësve

Bisedimet mes Sindikatës për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) për pagat e punëtorëve në arsim, vazhdojnë sot, pasi të mërkurën nuk është shënuar asnjë progres. Kryetari i SASHK-ut, Jakim Nedelkov, të mërkurën tha

Read Full Article