Back to homepage

Etiketë "SBASHK"

Kosovë, greva në arsim vazhdon!

Kosovë, greva në arsim vazhdon!

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka njoftuar se do të vazhdojë greva e nisur para një muaji. SBASHK ka thënë se kryetarët e Këshillave Greviste komunale dhe të universiteteve dhe ata të shoqatave sindikale të Federatës së shërbyesve

Read Full Article