Back to homepage

Etiketë "Sedat Ramadani"

Bilall Kasamit i shkon keq. Katër kaduro sot braktisën Lëvizjen Besa!

Bilall Kasamit i shkon keq. Katër kaduro sot braktisën Lëvizjen Besa! Updated

Bilall Kasamit i del keq. Katër kaduro sot braktisën Lëvizjen Besa. Kjo ka bërë që dita e sotme të kalon nën hijen e zhvillimeve në Lëvizjen Besa. Zhurma mediatike filloi kur lideri i kësaj partie, Bilall Kasami përmes një konference

Read Full Article
Hyjnë Fatmiri, del Sedati!

Hyjnë Fatmiri, del Sedati!

Lëvizja Besa sot është karakterizuar me aderin dhe largim nga radhët e veta. Në Besë aderoi Fatmir Limani, por largimin nga kjo parti e bëri publike njëri nga themeluesit, Sedat Ramadani. “Të nderuar miq e të dashur anëtarë të Lëvizjes

Read Full Article