Back to homepage

Etiketë "Sefer Selimi"

Dy shqiptarë në krye të LSDM-së

Dy shqiptarë në krye të LSDM-së Updated

Mbledhja e të hënës e Bordit Qendror të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë – LSDM, rezultoi me zgjedhjen e nënkryetarëve dhe anëtërëve të Këshillit Ekzekutiv të kësaj partie, shkruan Agjencia e Lajmeve Flaka. Si në rrethin më të ngushtë të

Read Full Article