Back to homepage

Etiketë "Sellca"

Do të ndërtohet shkolla në Sellcë, Ahmeti dhe Shaqiri shohin nga afër lokacionin

Do të ndërtohet shkolla në Sellcë, Ahmeti dhe Shaqiri shohin nga afër lokacionin

Bartësi i listës së Bashkimit Demokratik për Integrim Tetovë, Faton Ahmeti së bashku me ministrin e Arsimit dhe shkencës, Jeton Shaqiri sot kanë qëndruar në fshatin Sellcë të Tetovës. Ahmeti dhe Shaqiri kanë diskutuar në këtë fshat lidhur me projektin

Read Full Article