Back to homepage

Etiketë "Semra Ajeti"

“Asnjëherë mos hiqni dorë nga ëndrrat e juaja. Punoni fortë dhe ato ëndrra do të bëhen realitet”

“Asnjëherë mos hiqni dorë nga ëndrrat e juaja. Punoni fortë dhe ato ëndrra do të bëhen realitet”

Gazeta Flaka në numrin e ri ka përzgjedhur intervistë me moderatoren e njohur Semra Ajeti. Në intervistën me kryeredaktorin Driton Zenku, Semra zbulon shumë detale nga karriere dhe jeta familjare. Kush është Bella që ia ka marrë zemrën. A po

Read Full Article