Back to homepage

Etiketë "Sëmundjet akute"

Ja sëmundjet akute më të shpeshta në RMV!

Ja sëmundjet akute më të shpeshta në RMV!

Në muajin paraprak janë raportuar gjithsej 607 të sëmurë nga sëmundjet akute infektive, me përjashtim të KOVID-19, gripit, tuberkulozit, SIDA, AFP dhe hepatiti B dhe C dhe HIV. Dy sëmundjet e para më të zakonshme janë lija e dhenve dhe

Read Full Article