Back to homepage

Etiketë "Sezoni turistik"

Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave | VIDEO

Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave | VIDEO Updated

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë

Read Full Article