Back to homepage

Etiketë "Shaban Trstena"

Shaban Trstena merr çmimin “8 Shtatori”

Shaban Trstena merr çmimin “8 Shtatori”

Shaban Trstena sot mori çmimin “8 Shtatori” nga presidenti i Maqedonisë, Stevo Pendarovski, përcjell TV21. Sinani falënderoi të pranishmit dhe theksoi se vepra e tij dhe e trajnerëve të tij ka treguar që edhe një shtet i vogël si Maqedonia,

Read Full Article