Back to homepage

Tag "Shaqir Fetahu"

BFI në heshtje para stuhisë. Reisi i ka mbushur 64 vjeç, i plotëson kushtet për pensionim!

BFI në heshtje para stuhisë. Reisi i ka mbushur 64 vjeç, i plotëson kushtet për pensionim!

Shkrun Serjozha Nedelkoski, gazetar Reisi z. Shaqir Fetahu, sipas informacioneve jozyrtare, edhe lajmet e foto albumeve në vazhdimsi vet i shkruan dhe vet i publikon në rjetet sociale me anë të të cilave bën  përpjekjet e fundit të një adolishenti

Read Full Article
Shkarkime masive në BFI. Shaqiri “pastron” puçistët

Shkarkime masive në BFI. Shaqiri “pastron” puçistët

Kreu i BFU Shaqir Fetahu të dielën pas mesnate ka shkarkuar pesë anëtarë të Rijasetit dhe atë Ibrahim Idrizi – drejtor i Medresesë “Isa Beu”, Mustafa Dauti – drejtor për komunikim me jashtëJusuf Zimeri – drejtor i Sektorit për Çështje

Read Full Article
Kreu i BFI-së uron besimtarët me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kreu i BFI-së uron besimtarët me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame në vend, Shaqir Fetahu ka uruar qytetarët me rastin e Festës së Kurban Bajramit. Fetahu uron që kjo festë të jetë gëzim në mesin tonë, quke u manifestuar me respekt ndaj njëri tjetrit. “Në këtë

Read Full Article