Back to homepage

Etiketë "Sharl Mishel"

Sharl Mishel: Tani është momenti të thuhet ”Po”

Sharl Mishel: Tani është momenti të thuhet ”Po”

Presidenti I Këshillit Evropian, Sharl Mishel, ka vlerësuar se përpjekjet e presidencës franceze me BE-në kanë rezultuar me sukses dhe po shihet hapja e rrugës së negociatave aderuese midis RMV-së dhe BE-së. Në Tuitter, Mishel, menjëherë pas press-konferencës së presidentit

Read Full Article