Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "SHGM"

Kovaçevski paralajmëron takim me SHGM pas rikonstruimit të Qeverisë

Kovaçevski paralajmëron takim me SHGM pas rikonstruimit të Qeverisë

Kryeministri Dimitar Kovaçevski paralajmëron takim me shoqatat e gazetarëve pas përfundimit të procedurës për rikosntruimin e Qeverisë. Ai sot, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve, tha se ka pasur bisedë telefonike me kryetarin e SHGM-së, ku është arritur marrëveshje që

Read Full Article
Gazetarët u penguan të raportojnë për një ngjarje ku mori pjesë Kovaçevski, reagon SHGM

Gazetarët u penguan të raportojnë për një ngjarje ku mori pjesë Kovaçevski, reagon SHGM

Gjatë ngjarjes së sotme rreth fabrikës “Pekabesco” në Shkup, ku ishte i pranishëm edhe kryetari i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, gazetarët Ljupçe Zllatev dhe Predrag Kukiq u penguan të marrin pjesë në ngjarje dhe t’i bëjnë pyetje

Read Full Article
Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë sot zgjedh kryetarin e ri

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë sot zgjedh kryetarin e ri

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) sot do të mbajë mbledhjen e rregullt vjetore zgjedhore në të cilën do të zgjidhet kryetari i ri, si dhe anëtarët e Bordit Drejtues, Këshillit Mbikëqyrës dhe Gjykatës së Nderit. Për pozitën e kryetarit

Read Full Article
SHGM: PThP Shkup cakton prokuror publik si person për kontakt për lëndët që kanë të bëjnë me sigurinë e gazetarëve

SHGM: PThP Shkup cakton prokuror publik si person për kontakt për lëndët që kanë të bëjnë me sigurinë e gazetarëve

Gavril Bubevski, prokurori themelor publik i Prokurorisë Themelore Publike – Shkup, caktoi Iskra Haxhi Vasileva, prokuroren publike nga i njëjti institucion si person për kontakt në lidhje me lëndët që kanë të bëjnë me sigurinë e gazetarëve, të cilët janë

Read Full Article
Studimi: Qëndrimet dhe perceptimet e gazetarëve për transparencën e drejtësisë në RMV

Studimi: Qëndrimet dhe perceptimet e gazetarëve për transparencën e drejtësisë në RMV

Sot është prezantuar studimi “Qëndrimet dhe perceptimet e gazetarëve për transparencën e drejtësisë në Maqedoninë e Veriut”, me autor Davor Pashoski, e publikuar nga SHGM-ja. Analizë konstaton se rezultatet nxjerrin në përfundimin se shumica e gazetarëve besojnë se gjyqësori nuk

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare