Back to homepage

Etiketë "Shinzo Abe"

Partia e ish-kryeministrit të vrarë dy ditë më parë fiton zgjedhjet në Japoni

Partia e ish-kryeministrit të vrarë dy ditë më parë fiton zgjedhjet në Japoni

Dy ditë pas vrasjes së ish-kryeministrit Shinzo Abe, partia Liberale Demokratike sipas sondazheve ka fituar sërish shumicën e vendeve në parlamentin japonez. Partia Liberal Demokratike dhe partneri në koalicioni Komeito pritet të fitojnë 83-125 vende në dhomën e sipërme. Shinzo

Read Full Article