Back to homepage

Etiketë "Shkollat"

Shaqiri: Nëse kriza energjetike rrezikon mbylljen e institucioneve, shkollat do të mbyllen të fundit

Shaqiri: Nëse kriza energjetike rrezikon mbylljen e institucioneve, shkollat do të mbyllen të fundit

“Nëse për shkak të krizës energjetike ndodh që disa institucione në Maqedoninë e Veriut duhet të mbyllen, shkollat ​​mbyllen të fundit dhe hapen të parat, sepse mësimi me prezencë fizike është më i mirë dhe jep rezultate”, thotë ministri i

Read Full Article
Nga nesër nxënësit nisin me pushimin  dimëror

Nga nesër nxënësit nisin me pushimin dimëror

Nxënësit në shkollat fillore dhe të mesme sot po përfundojnë gjysmë vjetorin e parë të vitit shkollor 2021/2022 dhe prej nesër, 31 dhjetor, janë në pushim dimëror prej tre javësh.

Read Full Article