Back to homepage

Etiketë "Shkup"

Shkup, 62-vjeçarja lëndohet rëndë pas rrëzimit nga trotineti elektrik

Shkup, 62-vjeçarja lëndohet rëndë pas rrëzimit nga trotineti elektrik

Mbrëmjen e djeshme në shtegun rekreativ përgjatë Vardarit, një grua 62-vjeçare nga Shkupi ka humbur kontrollin teksa voziste një trotinet elektrik dhe është rrëzuar. E moshuara ka pësuar lëndime të rënda trupore. “Më datë 12.05.2022 në ora 20.30 është raportuar

Read Full Article
Arrestohet një grabitës në Shkup

Arrestohet një grabitës në Shkup

Nëpunësit e policisë të Njësitit së Policisë për Intervenim pranë SPB Shkup dje në Shuto Orizare kanë privuar nga liria një të mitur nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimit për vepër të kryer penale “grabitje”. Nga MPB informojnë

Read Full Article
Rusia nga Shkupi uron lindjen e Goce Dellçevit, kurse nga Sofja nënshkruesin e Marrëveshjes së Shën Stefanit

Rusia nga Shkupi uron lindjen e Goce Dellçevit, kurse nga Sofja nënshkruesin e Marrëveshjes së Shën Stefanit

Ambasadat e Federatës ruse në Shkup dhe Sofje në periudhë prej disa ditësh dërguan urime paralele për qytetarët e Maqedonisë dhe Bullgarisë. Në Maqedoninë e Veriut uruan lindjen e revolucionarit Goce Dellçev, dhe në Bullgari ditëlindjen e Nikolai Ignatiev, nënshkruesin

Read Full Article
Shkupi pa kompani për pastrimin e çative nga asbesti

Shkupi pa kompani për pastrimin e çative nga asbesti

Institucionet e shtetit nuk kanë qasje serioze kur bëhet fjalë për pastrimin e objekteve të vjetra, të cilat kanë asbestin si material ndërtimor (material ky i cili vlerësohet si shumë i dëmshëm për organizmin e njeriut) thonë përfaqësues të organizatave

Read Full Article
Shkup, 60 % humbje të ujit të pijshëm

Shkup, 60 % humbje të ujit të pijshëm

Rreth 60 për qind janë humbjet e ujit të pijshëm në Shkup. Sipas raportit të NP “Ujësjellësi dhe kanalizime” për vitin 2021, 60 për qind është ujë i pafaturuar, nga të cilët humbjet fizike të ujit janë 30,67 për qind.

Read Full Article