Back to homepage

Etiketë "Shoqata e prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut"

Shoqata e prokurorëve publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin dhe Kodin Etik të Prokurorëve Publikë

Shoqata e prokurorëve publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin dhe Kodin Etik të Prokurorëve Publikë

Shoqata e prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut reagon ashpër ndaj letrës së hapur të prokurores publike Villma Ruskovska dërguar mbrëmë përmes mediave  deri te ambasadat e huaja dhe organizatat ndërkombëtare. Si shoqatë profesionale, thuhet në reagimin e

Read Full Article