Back to homepage

Etiketë "Shoqata Rilindja"

Ambasadori Memeti viziton shqiptarët e L’Aquila-s, pritet nga shoqata Rilindja

Ambasadori Memeti viziton shqiptarët e L’Aquila-s, pritet nga shoqata Rilindja

Ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Itali, Vesel Memeti ka vizituar rajonin L’Aquilaku është pritur nga shoqata shqiptare Rilindja dhe kryetari Abdula Salihi shkruan TOP24. Gjatë kësaj vizite ambasadorit Memeti u mirëprit edhe nga ana e nënkryetarit të Këshillit të

Read Full Article