Back to homepage

Tag "Shqipëria"

Shqipëri: Flamuri kuq e zi valëvitet në BE, flamuri europian ngrihet para Kryeministrisë

Shqipëri: Flamuri kuq e zi valëvitet në BE, flamuri europian ngrihet para Kryeministrisë

Një ditë pasi u hapën zyrtarisht negociatat për anëtarësimin e Shqipërisë me Bashkimin Europian, në Bruksel valëvitet flamuri kuq e zi. Ndërkohë, këtë mëngjes në ambientet e Kryeministrisë në vendin tonë, u ngrit sot simbolikisht flamuri europian. Në një ceremoni

Read Full Article
🔴 DREJTPËRDREJTË: Fillimi i negociatave, konferenca për shtyp në Bruksel

🔴 DREJTPËRDREJTË: Fillimi i negociatave, konferenca për shtyp në Bruksel

Fiala: Uroj të dy vendeve, Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për këtë gur kilometrik Kryeministri i Çekisë Petr Fiala: Në emër të Presidencës çeke, Këshilli i BE i uroj të dy vendeve, Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për këtë gur

Read Full Article
Italia përcjellë porosinë: Menjëherë negociatat me Tiranën e Shkupin

Italia përcjellë porosinë: Menjëherë negociatat me Tiranën e Shkupin

Italia mbështet çeljen e menjëhershme të negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Konfirmimi erdhi nga Kryeministri Mario Draghi gjatë fjalës së tij para Parlamentit Europian. “Integrimi i plotë i vendeve që manifestojnë aspirata nuk paraqet kërcënim për stabilitetin e

Read Full Article
Maqedonia e Veriut me pensione më të larta, pason Shqipëria. Kosova e fundit!

Maqedonia e Veriut me pensione më të larta, pason Shqipëria. Kosova e fundit!

Maqedonia e Veriut është ndër vendet me pensione më të larta në rajon, duke arritur shifrën mesatare prej rreth 258 euro në muaj ndërsa Shqipëria renditet ndër vendet me numrin më të lartë të pensionistëve pasi në këtë vend janë

Read Full Article
Ja dy shtetet e rajonit që janë 100% në përputhje me sanksionet e BE-së kundër Rusisë

Ja dy shtetet e rajonit që janë 100% në përputhje me sanksionet e BE-së kundër Rusisë

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë dy vende në rajon që janë 100% në përputhje me sanksionet e BE-së kundër Rusisë, për të cilat Bashkimi Evropian është shumë mirënjohës, tha zëdhënësi Peter Stano. “Borrell porositi se BE-ja vlerëson dhe mbështet

Read Full Article