Back to homepage

Etiketë "shujtë studentore"

Nga nesër fillon aplikimi për shujtë studentore

Nga nesër fillon aplikimi për shujtë studentore

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se nga nesër deri më 31 dhjetor sërish mund të aplikohet për realizimin e të drejtës të racionit të subvencionuar të studentëve. “Mund të aplikojnë të gjithë studentët të cilët i përmbushin kushtet sipas

Read Full Article