Back to homepage

Tag "Sibord"

U promovua aplikacioni “Sibord” për avancimin e përfshirjes së fëmijëve me aftësi të kufizuara

U promovua aplikacioni “Sibord” për avancimin e përfshirjes së fëmijëve me aftësi të kufizuara

Përfaqësia e UNICEF-it dhe partnerët, organizata “Hapni dritaret” në Maqedoninë e Veriut e promovuan sot implementimin e aplikacionit digjital dhe veglën për teknologji ndihmëse, “Sibord”, e krijuar për t’iu ndihmuar fëmijëve me vështirësi në komunikim dhe çrregullime në të folurit.

Read Full Article