Back to homepage

Etiketë "Sindidakta e Arsmit"

Qeveria dhe Sindikata e Arsimit sot takohen, diskutojnë për rritjen e pagës

Qeveria dhe Sindikata e Arsimit sot takohen, diskutojnë për rritjen e pagës

Qeveria dhe Sindikata e Arsimit sot takohen, diskutojnë për rritjen e pagës. Greva e paralajmëruar e SASHK në shkolla dhe çerdhe pritet të fillojë më 11 prill, ndërsa kërkesat e kësaj sindikate janë rritja për 18.5% e pagave për mësimdhënësit

Read Full Article