Back to homepage

Tag "Sindikata e Pavarur Akademike"

Përveç pagës minimale të rriten edhe pagat tjera. Ja kush kërkon!

Përveç pagës minimale të rriten edhe pagat tjera. Ja kush kërkon!

Sindikata e Pavarur Akademike (SPA) ka përshëndetur vendimin e rritjes së pagës minimale, me të cilën do të përmirësohet statusi i punëtorëve me paga më të ulta dhe nga ana tjetër do të përmirësohet standardi jetësor. Por sipas tyre kjo

Read Full Article