Back to homepage

Etiketë "Siril Bomgartner"

Ahmeti pritet në darkë pune nga ambasadori francez

Ahmeti pritet në darkë pune nga ambasadori francez

Me ftesë të Ambasadorit francez, Sh. T. z. Siril Bomgartner, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, u prit në darkë pune në Rezidencën e Francës. Në takim u diskutua për zhvillimet politike shoqërore në vend dhe në

Read Full Article