Back to homepage

Etiketë "Skandal"

Institucionet me përgjigje të ndryshme. Thellohen dyshimet

Institucionet me përgjigje të ndryshme. Thellohen dyshimet

I dënuari me tre vite burg për vjedhje serike dhe dy vite të tjera nga një vepër tjetër kriminale, Idajet Ahmedi nga Gostivari, ka arritur të shmang institucionet e shtetit dhe të udhëton drejt Gjermanisë, ku dhe ka arritur të

Read Full Article
Skandali me vjedhësin serik, përgjigjen nga Gjykata themelore e Gostivarit

Skandali me vjedhësin serik, përgjigjen nga Gjykata themelore e Gostivarit

Ende pa epilog skandali dhe vjedhësit serik në rajonin e Gostivarit, Idajet Ahmedi nga Banjica e Poshtme e Gostivarit dhe shtetasi i Republikës së Shqipërisë, Robert Kolaveri. Nuk dihet ende se kush pengon fuqizimin e fletarrestit ndaj Iajet Ahmedit, i

Read Full Article
Vjedhësi serik. Si po kyeshin grabitjet dhe ku përfundonin gjësendet e vjedhura?

Vjedhësi serik. Si po kyeshin grabitjet dhe ku përfundonin gjësendet e vjedhura?

Me katër dhjetor të vitit 2018 Policia e Gostivarit njoftoi që ka zbardhi mbi pesëdhjetë vjedhje të rënda dhe ngriti padi penale kundër dy personave të cilët janë të dyshuar se i kanë kryer veprat. Fjala është për personat Idajet

Read Full Article
Grabiti 57 familje dhe u dënua me 3 vite burgim. U largua nga shteti dhe jeton në Gjermani!

Grabiti 57 familje dhe u dënua me 3 vite burgim. U largua nga shteti dhe jeton në Gjermani!

Dilema dhe dyshime të shumta po ngriten rreth rastit të vjedhësit serik nga Gostivari, i cili edhe pse i dënuar me burgim prej tri vitesh nga Gjykata e Gostivarit, vazhdon të jetë jashtë grilave, shkruan Flaka Skandali po thellohet nga

Read Full Article
Padi penale për dy persona për mbi 50 vjedhje në Gostivar

Padi penale për dy persona për mbi 50 vjedhje në Gostivar

Policia e Gostivarit zbardhi mbi pesëdhjetë vjedhje të rënda dhe ngriti padi penale kundër dy personave të cilët janë të dyshuar se i kanë kryer veprat. Hajnat lëndët e vjedhura i kishin shitur në tregjet e zeza në Shqipëri dhe

Read Full Article