Back to homepage

Etiketë "Skriningu"

RMV, përfundon skriningu shpjegues me BE-në për klasterin “Themelet”

RMV, përfundon skriningu shpjegues me BE-në për klasterin “Themelet”

Në Bruksel sot do të mbahet mbledhje për Kapitullin e 23-të “Gjyqësia dhe të drejtat fundamentale”, me të cilin përfundojnë mbledhjet e skriningut shpjegues për Klasterin Dje u mbajt mbledhja e skriningut shpjegues për një tjetër fushë që po futet

Read Full Article