Back to homepage

Etiketë "Sllavjanka Petrovska"

Informacioni për donacionin ndaj Ukrainës mbahet Top Sekret!

Informacioni për donacionin ndaj Ukrainës mbahet Top Sekret!

Informacioni për donacionin ndaj Ukrainës, mbahet Top sekret. Ministrja e Mbrojtjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sllavjanka Petrovska e pyetur për ndihmën ushtarake që vendi jonë i donoi Ukrainës, tha se bëhet fjalë për informata të klasifikuara për shkaqe

Read Full Article
Petrovska: Maqedonia e Veriut mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO

Petrovska: Maqedonia e Veriut mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO Updated

Ministrja e Mbrojtjes e Maqedonisë së Veriut, Sllavjanka Petrovska në ka deklaruar se Maqedonia e Veriut i jep mbështetje të plotë anëtarësimit të Kosovës në NATO. “Në përgjithësi, politika jonë ndaj shteteve të reja anëtare – potenciale të NATO-s është

Read Full Article
Petrovska: T’i jepet mundësia dialogut për zgjidhje diplomatike të krizës mes Rusisë dhe Ukrainës

Petrovska: T’i jepet mundësia dialogut për zgjidhje diplomatike të krizës mes Rusisë dhe Ukrainës

Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska, para takimit të ministrave të mbrojtjes të NATO-s në Bruksel, deklaroi se qëllimi i takimit të sotëm është të riafirmohet uniteti i NATO-s, t’i jepet mundësia dialogut në krizën mes Rusisë dhe Ukrainës dhe të

Read Full Article
RMV nuk do të dërgojë ushtarë në Ukrainë nëse ka konflikt

RMV nuk do të dërgojë ushtarë në Ukrainë nëse ka konflikt

Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska në emisionin “24 analiza” foli për rolin e Maqedonisë së Veriut si vend anëtar në NATO dhe rolin e ushtrisë në krizën e Ukrainës. Ajo tha se Maqedonia e Veriut nuk do të dërgojë ushtarë

Read Full Article
Reagon Ambasada e Rusisë ndaj deklaratës së Petrovskës

Reagon Ambasada e Rusisë ndaj deklaratës së Petrovskës

Ambasada ruse në Shkup në rrjete sociale reagoi ndaj deklaratës së ministres së Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska për përfshirjen e mundshme të armatës së Maqedonisë së Veriut në konfliktin mes Rusisë dhe Ukrainës, edhe atë vetëm nëse NATO e kërkon një

Read Full Article