Back to homepage

Etiketë "Slluoçan"

Ahmeti: Sot shënuam 21 vite plot krenari, amanet e lavdi në Sllupçan

Ahmeti: Sot shënuam 21 vite plot krenari, amanet e lavdi në Sllupçan

Sot shënuam 21 vite plot krenari, amanet e lavdi në Sllupçan. Kisha nderin të marr pjesë në përurimin e Kullës përkujtimore të ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, kullë kjo e cila na bashkon dhe është pjesë e historisë së pandarë

Read Full Article