Back to homepage

Etiketë "Sofja"

“Me deklaratën unilaterale Bullgaria kërkon mënyrë për të mos thënë se e njeh gjuhën maqedonase”

“Me deklaratën unilaterale Bullgaria kërkon mënyrë për të mos thënë se e njeh gjuhën maqedonase”

Me deklaratën unilaterale lidhur me gjuhën maqedonase, Bullgaria gjegjësisht e shpiki “një formulë artificiale” me të cilën bëhet përpjekje “për të mos thënë se e njeh gjuhën maqedonase” dhe me këtë u krijua barrierë në marrëdhëniet midis dy vendeve, vlerëson

Read Full Article