Back to homepage

Etiketë "Sofje – Shkup"

MPJ-Sofje: E njoftojmë Maqedoninë e Veriut se propozimet e tyre janë të papranueshme

MPJ-Sofje: E njoftojmë Maqedoninë e Veriut se propozimet e tyre janë të papranueshme

Ministria e Punëve të Jashtme në Bullgari në një deklaratë për BGNS ka komentuar deklaratat e ministri të Punëve të Jashtme në vend, Bujar Osmani se ekziston dokument për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, dhe se i njëjti pritet të

Read Full Article