Back to homepage

Etiketë "Sondazhi"

Anketa e fundit: Ali Ahmeti lider absolut tek shqiptarët e Maqedonisë së Veriut

Anketa e fundit: Ali Ahmeti lider absolut tek shqiptarët e Maqedonisë së Veriut

Sipas rezultateve të sondazhit të Realizuar nga Instituti për Hulumtime Politike në Shkup (IPIS), për cilën parti do të votonit nëse javën e ardhshme do të kishte zgjedhje parlamentare, për VMRO-DPMNE-në 21,2 për qind, për LSDM-në 16,2 për qind, për

Read Full Article
Sondazhi i IPIS: BDI 2 me 1 kundrejt të gjitha partive të tjera shqiptare

Sondazhi i IPIS: BDI 2 me 1 kundrejt të gjitha partive të tjera shqiptare

Nga Instituti për Hulumtime Politike në Shkup (IPIS) gjatë ditës së sotme kanë publikuar një sondazh për qëndrimet e qytetarëve dhe mbështetjen e tyre ndaj partive politike dhe politikanëve, si dhe për çështje të caktuara aktuale. Sipas rezultateve të sondazhit,

Read Full Article