Back to homepage

Etiketë "SPB Tetovë"

Pollog, vikendi në ditarin e Policisë!

Pollog, vikendi në ditarin e Policisë!

Fundjavën e kaluar nga ora 22.00 deri në 03:00 në hapësirën e Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë është kryer kontroll aksion ndaj drejtuesve të mjeteve nëse dhe sa prej tyre drejtojnë automjetin nën ndikimin e alkoolit, përcjell Flaka.

Read Full Article