Back to homepage

Etiketë "Speciale"

Qeveria shpalos pakon antikrizë. Kush dhe çka përfiton?

Qeveria shpalos pakon antikrizë. Kush dhe çka përfiton? Updated

Qeveria sot në seancën e 88-të ka prezantuar Pakon e re të masave antikrizë duke u dalë në ndihmë të gjithë qytetarëve e veçanërisht kategorive më të prekura, njofton Flaka Në seancën e 88 sotme vendosëm që të prezantojmë pakon

Read Full Article