Back to homepage

Etiketë "SPGPM"

SPGPM: Të drejtat nuk janë përkujtim festiv, por betejë që vazhdon

SPGPM: Të drejtat nuk janë përkujtim festiv, por betejë që vazhdon

Vetëm të bashkuar dhe solidarë në luftë, ne gazetarët dhe punonjësit mediatikë mund të luftojmë për të drejtat tona të punëtorëve dhe kthimin e dinjitetit të penës gazetareske, porosit Sindikata e pavarur e gazetarëve dhe punonjësve mediatikë, njofton Portalb. Siç theksoi

Read Full Article